sobota 17. prosince 2011

319.den

... aneb Práce všeho druhu.

Ty dělá nejen Ferda mravenec, ale i vločka ovesná. Dnes kupříkladu opět předvedla své holičské umění a ostříhala svého drahého tatínka. Nebylo to zadarmo. V rámci výměnného obchodu směnila vločka ostříhanou hlavu za namasírování zad, která ji ztuhla ve vydatném pátečním lijáku.

Tolik náplň dopoledne. Odpoledne jsem se vydala do lesa v doprovodu již ostříhaného, ale stále vousatého tatínka. Původním záměrem byla větev, která by mohla suplovat vánoční stromeček na setkání nás, co se spolu kamarádíme a chceme si udělat Vánoce. Leč, záměr byl zmařen pohledem na náletové smrčí na kraji lesa. A tak zítra povezu autobusem do Brna stromeček (to není deminutivum, to je fakt) v pytli od granulí. Výzdoba bude prostá a ponese se v duchu adventního věnce, jen bez těch šišek a svíček. 

Večerní hodiny patří tvůrčí činnosti - výroba a boj s novoročním přáním. Děkuji , která mne k tomu dokopala a přispěla mnoha cennými komentáři a kritikami. Také děkuji odbornému konzultantovi v oblasti příprav a řezání modelů a modelek. Výsledek zde spatříte na konci prosince. Těšte se.

To abyste viděli ten kontrast.


Žádné komentáře:

Okomentovat

V mezích slušnosti a když kritika, tak věcná, adresovaná, konkrétní a konstruktivní :-)