neděle 2. října 2011

Dočesnekováno

Od 30. července 2011 jste měli možnost hlasovat v anketě "Máte rádi česnek?", která postrádala jakýkoli hlubší smysl, krom toho, že měla uspokojit mou zvědavost týkající se návštěvníků "jakostního" blogu. Dnes, 2. října 2011, anketu odstraním z hlavní nabídky a dovolím si sesumírovat její výsledky.

Hlasovalo celkem 27 jedinců. Překvapivě velké procento (59,3%) klikajících zvolilo možnost "Ano, miluji jej." Dále se zdá, že k česneku čirou nenávist chovají z mého čtenářstva pouze dva upíři (7,4%), čímž je zde vítám a narovinu říkám, že patřím chudokrevnému rodu.


Ráda bych poznala ty, kdož používají česnek jako protiupíří obranu, je jich celých 14,8%. Zajímaly by mne technické detaily, např. Jak zvládáte společenské události? Nekamenuje vás dav pro příliš česnekový odér? Aplikujete česnek v pomazánkách, nebo jej nosíte v kapsáři/turbanu?


Doplňující otázku bych položila 18,5% hlasujících, kteří zvolili možnost "Snesu ho, klidně i v polévce." Ráda bych se dozvěděla, zda nějak rozlišujete česnekovost polévky, třeba stupnice od česnečečky po česnekárnu, kterážto je nejsilnější.


Naprosto mne zarazila nula nulovatá u možnosti "Ne, nenávidím (a nejsem upír).", protože znám ve svém okolí několik jedinců, kteří by se na česnek nepodívali, ani pod pohrůžkou, že jim ho nacpu pod polštář.




"Závěrem se sluší poděkovat všem hlasujícím za jejich klik a návštěvu tohoto místa."
"Obrázek je pro ty, kdož mají rádi grafy, či alespoň jejich parodie."

Žádné komentáře:

Okomentovat

V mezích slušnosti a když kritika, tak věcná, adresovaná, konkrétní a konstruktivní :-)