pátek 29. července 2011

Návrat z jihu

... aneb Kde je hezky, tam není internet.

Jodid je v tom nevinně, ale Abé by zasloužil rozlámat CD mechaniku (i když ta by k tomu přišla jak vinná sklenka k slivovici). Mé, jinak milé a úžasné, IBM totiž odmítá komunikovat s jinými wi-fi sítěmi, než s tou domácí a brněnskou (a i tam to bylo o nervy). Tak jsem se naposledy připojila na Kolónce a následovalo internetové ticho ve vzduchu. Tímto se omlouvám především osobám čekajícím na zprávu o srazu bordelek, pokud nějaké takové existují.


Samozřejmě jsem mohla psát jak o dušu, ale nějak nebylo kdy. To máte tak, když spíte do devíti až desíti, dopřejete si luxus snídaně, která trvá hodinu a pak už je čas jít na oběd k babičce. Než se dostanete domů, jsou tři hodiny a to je příjemný čas na knihu, pastelky či jiné kratochvíle. A psát něco na Abém bez možnosti sledovat ostatní blogy je poněkud jednotvárné. Večery byly vyhrazeny venčení potkaních holek a sledování filmů. Prázdniny, co víc si přát.


Jsem plna zážitků, které jsem už stihla ve dvou verzích povyprávět domácímu osazenstvu. S vámi se také podělím, to máte radost, že? Více hledejte v Projektu 365, který je v tuto chvíli naprosto regulérním deníkem jedné ovesné vločky.




"Prasata kreslím výstavní."
"Slepičí pařát odolává."

Žádné komentáře:

Okomentovat

V mezích slušnosti a když kritika, tak věcná, adresovaná, konkrétní a konstruktivní :-)