středa 23. března 2011

Na okraj

...aneb Trocha komentářů ke světu okolo vločky.

Bublifukovy bubliny jsou tvarově nevyrovnané. Neptejte se mne "proč" (asi špatný Jar). Také jeho figura není vždy stejná, laskavý pozorovatel promine, nelaskavý pomlčí. Dále...ač jsem předesílala, že se bude jednat o věci z archivu, zrovna dnešní bublina je tak čerstvá, až to pěkné není.


Vzhledem k mým peripetiím s pravým uchem jsem se rozhodla konzultovat stávající situaci s dalším odborníkem. Tituly za jménem i před jménem. Ale byl to vůl, i když se jmenoval jako Sikarem tak často zmiňované zvíře. (Plší bohové, jak jste to mohli dopustit?)


Dále...i když tu na blog vesele vypisuji články i přes jednu A4, ač si na začátku říkám: "jen pár řádků," mám problém napsat esej na devět stran. Ať si maminka optimistickým hlasem říká, co chce, nejde to a nejde. Jsou to takové odborné, odporné kecy, že by vločka brečela.


K tomu přidejte jedno resumé na text, který napsal nějaký chlap a není to vůbec o ničem a uvidíte vločku, kterak se cpe pralinkama, pozoruje krysy v kleci, kreslí Bublifuka a píše o své pracovní (ne)morálce.


Chlupatým nohám a tea tree nazdar.
"No nazdar."

Žádné komentáře:

Okomentovat

V mezích slušnosti a když kritika, tak věcná, adresovaná, konkrétní a konstruktivní :-)