úterý 4. února 2014

139.den

Byla jsem včera na pohovoru. Chlapík v modré košili neplácal o tom, jak je tým důležitý a podobné řečičky. Řekl mi, jak to je a pak chvíli setrval v úžasu nad mou praxí s rozbuškama. Požadavků není moc, výhod víc. Hlavně možnost nastavit si směny podle školy. Vyděsily mě černé ponožky (mám v šuplíku všechny barvy duhy, ale černou ani omylem) a potěšila mě reakce na mé milované martensky - schváleny. Tak tedy, hranolková éra přichází.

Jako brigáda v pohodě.


Za odměnu, nebo spíš proto, že došly stránky s písmenkama, jsem vyrazila do knihovny. Měla bych přehodnotit svůj styl výběru knížek. Počínám si jako maniak, protože nemám vyhraněný styl a tak beru všechno...málem mě z tama vyvedli ;-)


Snad mi to na týden vydrží.


2 komentáře:

  1. Gratuluju k práci! A s knížkama jsem začínala podobně a fakt jsem tenkrát všechno přelouskala, zato dnes jsem ráda, když vymžourám pár písmenek z různých blogů, zprávy uvažuju nečíst...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) zprávy sem tam přeletím, jinak mi to tlumočí kluci, co se mnou bydlí. Nejzajímavější kauzy nosí kamarádka skorožurnalistka. Na knížky je třeba udělat si aspoň chvilku. Ohromně to pomáhá odreagovat se.

      Vymazat

V mezích slušnosti a když kritika, tak věcná, adresovaná, konkrétní a konstruktivní :-)