středa 5. září 2012

Jak vločka vyletěla

Mí milí čekatelé a čekatelky, dnešní noc je nocí, kdy se dočkáte (aspoň něčeho). Kdysi dávno jsem vám slibovala, že pokud nezvládnu zkoušku ze staroslověnštiny, tak namaluju obrázek, kterak letím z fakulty. Zkoušku jsem v červenci nedala, ale ke kreslení jsem se dostala až nedávno. Předtím nebylo kdy, natírala jsem sušák na prádlo, chodila na túry a v neposlední řadě jsem nastoupila do práce.

Ehm, toliko úvodu a teď už jen čekám óchající komentáře a neutuchající nadšení. Mimochodem, po kliknutí na obrázek, se dotyčný zvětší.


Koláže, to jsem já.

Prostorové obrázky, to jsem taky já.

Vysvětlivky? Vysvětlivky. Kdo si chce domýšlet vše sám, ať dál nečte ani písmenko. Jak říká Doctor Who: "Spoileeeerssss!"

To rozsypané zrní, to jsou ovesné vločky. Yellow bager se na dvoře Filosofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně opravdu během zkouškového období vyskytoval a zřejmě i vyskytovati bude. To "R" před Večerkou není omyl, to je má učebnice staroslověnštiny mizící v útrobách vesmíru. Bratry ze Soluně nebudu vysvětlovat, váš intelekt, milí čtenáři, nehodlám podceňovat. (Ale nebojte se zeptat ;-) )

Tak a teď jdu modelovat z FIMA kopretinové náušnice a pak fialovou spirálu a potom budu kreslit a zítra stěhovat babičku a... život je pestrý.


"A kuře šlo dozadu. Támhle."

2 komentáře:

  1. Krásný, máš talent. Úplně to působí dojmem, že tvůj "výlet" ze školy byl poetická (až surrealisticky poetická) záležitost. Máš můj obdiv; stát se to mně, byly by na čtvrtce přilepený posmrkaný kapesníky, nudle, peřina, probodaná fotka vyučujícího a roztroušený antidepresiva. Seš skvělá a moc ti držim palce, ať se všechno v dobrý obrátí - jak říkáš, život je pestrej. Hoď sem pak fota těch náušnic ;) jsem náramně zvědavý kreativec. Akorát ten kurzívový dovětek s kuřetem moc nechápu... =)

    OdpovědětVymazat

V mezích slušnosti a když kritika, tak věcná, adresovaná, konkrétní a konstruktivní :-)